6jun15 | BBQ en Wijn

BBQ & Wijn
Happiness is a BBQ with dear friends .. and enjoying fine wines

De klok is inmiddels vooruit gezet. De temperatuur stijgt. De bladeren komen weer aan de bomen. Geuren van hout, kruiden, rook, gebakken vlees en vis…… het BBQ seizoen gaat weer beginnen!

BBQ menu copyDe Zaanse Wijnkring gaat graag met u de uitdaging aan: we gaan proeven welke wijnen er het beste passen bij de BBQ gerechten. Niet zomaar een BBQ maar een culinaire verrassing onder de bezielende leiding van een enthousiaste BBQ’er. U gaat iets proeven wat u nog niet kent! Wie weet leert u nog extra kneepjes van het vak. Eenvoudig te maken en u krijgt de recepten mee. En echt, wijn kan heel goed bij de BBQ!

vzm.memorix.nlOok dit jaar hebben wij gezocht naar een unieke locatie. Die hebben wij gevonden in de Westzanerwerf het voormalig Pont Meyer terrein. Hout, hout en hout. Hét vroegere, florerende centrum van de houthandel in de Zaanstreek. Op dit terWestzanerwerfrein is de buurt begin dit jaar een initiatief gestart om een ontmoetingsplaats te vormen. Het terrein is nog in prille, opbouwende staat maar boordevol geschiedenis zoals u zult horen en zien van een wel heel inhoudelijk betrokken spreker.

imagesAansluitend op het thema hout mag natuurlijk een heus experiment niet ontbreken. Speciaal voor u hebben wij wijnen geënt op diverse soorten hout. Wat doet hout met wijn?

Wanneer :      zaterdagmiddag 6 juni 2015 aanvang 16:00 uur
Waar : Westzanerwerf te Westzaan (t.o. Zuideinde 49 )
Toegangsprijs : € 27,50
Aanmelden : Vóór 30 mei a.s.

ZWK_Logo_BBQMeldt aan maar let op: doe dit vóór 30 mei a.s.. We steken de BBQ natuurlijk niet aan bij slecht weer en voor weinig mensen. We kunnen maximaal 40 liefhebbers bemensen! En, u gaat natuurlijk heerlijk proeven maar eet vooral niet teveel van te voren!

U kunt zich hier niet meer voor aanmelden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s