22nov15 | ZWK gaat Wild

De Zaanse Wijnkring gaat Wild

November, de klok is inmiddels weer een uur terug gezet. De temperatuur daalt. De bladeren zijn van de bomen gevallen. Geuren van vocht, hout, kruiden, rook, gebakken vlees …… het wildseizoen is begonnen en de feestdagen komen eraan!

De ZaaZwijnnse Wijnkring gaat helemaal gek doen. Wij willen met u graag eens hele mooie wijnen gaan proeven. Fantastische ‘net-boven-budget’-wijnen die u altijd al wilde proeven. Edel vocht wat wel heel mooi past bij het komende ‘wild’-seizoen. Wij hebben voor u een wel heel excentrieke wijnlijst opgesteld die wij graag met u doorproeven op zoek naar een bijpassende wildstijl. Denk aan hele klinkende namen als Grozes Hermitage, Bourgogne, Barolo, Pomerol, Gaja en nog veel meer! Wees gerust: al deze exclusieve wijnen hebben een betaalbaar broertje of zusje die u gerust wat vaker kunt drinken met de feestdagen!Bacchus

Ook voor dit evenement hebben wij een unieke locatie gevonden in het monument De Blijdschap te Zaandijk. Deze gerestaureerde molenaarswoning uit ca. 1650 heeft een grandioze huiskamBlijdschaper met rijke dubbele schouw met 17-eeuwse tegels en is de ideale locatie voor deze prachtige wijnproeverij. Gecompleteerd met de boeiende verhalen van Boudewijn Besteman en wat kleine proefjes van wild gaat u een ontspannen en verrassende middag tegemoet.

Wanneer :      zondagmiddag 22 november 2015 aanvang 14:00 uur
Waar : De Blijdschap, Smidslaan 3, 1544 AB Zaandijk
(achter restaurant De Smuiger)
Toegangsprijs : € 27,50
Aanmelden : Hier hebben 40 deelnemers aan meegedaan