17feb18 | Happy Ending

Happy Ending

Aan alle goede dingen komt een eind. Zo ook aan De Zaanse Wijnkring. Na meer dan 6 jaar van inspirerende, uitdagende en verrassende evenementen te hebben georganiseerd sluiten wij af met nog één allerlaatst evenement Happy Ending. Geheel in stijl, zoals u van ons gewend bent, nemen wij u mee op onze allerlaatste ontdekkingstocht naar de nieuwste wereld van bijzondere wijnen: we gaan naar ‘De Oost’!

We eindigen niet waar wij begonnen: in de monumentale Weesmeesterzaal van de Zwarte Walvis op de Zaanse Schans. Ook niet met orgelmuziek in de Nicolaaskerk in Krommenie of in de tuin van het historische Czaar Peterhuisje of de Tuin van Monet in Zaandam, bij de BBQ op de Westzanerwerf te Westzaan, muzikaal in de Zuidervermaning in Westzaan of in de Hollandse kou in de Pelmolen Prinsenhof in Westzaan of in de warmte van de Bakery Institute in Zaandam of in het Monument De Blijdschap in Koog aan de Zaan. Nee, de Zaanse Wijnkring steekt deze keer ‘van wal’ op een minstens even unieke, ‘tikje’ uitdagende en monumentale plaats in Wormerveer met Aziatische roots. De plek waar iedereen wel eens binnen zou willen kijken maar velen nog niet zijn geweest. En dat is heel jammer maar hier is uw kans om onder het genot van een heerlijk glas wijn een kijkje te nemen in de Swingersclub De Showboat in Zaandijk.

Chinees NieuwjaarWij nodigen u uit om op Chinees Nieuwsjaarsdag op zaterdagmiddag 17 februari 2018 om vanaf 14:00 uur met ons Happy Ending te vieren van De Zaanse Wijnkring met o.a. fantastische en verrassende Aziatische wijnen, een ‘ondeugende’ life act, heerlijk hapje en dat op een van de ‘warmste’ plekken van Wormerveer.

Let op: het maximaal aantal deelnemers is reeds bereikt.

Wanneer :      zaterdagmiddag 17 februari 2018 aanvang 14:00 uur
Waar : Swingersclub De Showboat
Lagedijk 328, 1544 BX Zaandijk
Aanmelden : Het maximum is bereikt maar mocht er een plekje vrijkomen dan laten wij het jou weten: meld je aan via info@zaansewijnkring.nl o.v.v. “Happy Ending” en het aantal deelnemers en jouw naam

Logo Happy Ending