08nov14 | Wijn & Brood

Zaterdagmiddag 8 november 2014 “Proeverij Wijn & Brood”

BroodWijn copyTelkens probeert de Zaanse Wijnkring u vanuit verschillende, verrassende invalshoeken kennis te laten maken met de mooiste wijnen uit de wereld in combinaties met een thema of spijzen. Zo ook nu hebben wij weer gezocht naar een onderwerp voor een wijnproeverij die zeer hoogst waarschijnlijk nog nooit Nederland is georganiseerd.

Zaterdagmiddag 8 november gaan wij proeven welke wijn wij kunnen of misschien wel moeten drinken bij de diverse soorten brood die door de Nederlandse bakkers worden gebakken.

Backery Institute copyDe spijzen die worden geproefd zijn creaties afkomstig zijn van wereldkampioen broodbakken Francois Brandt, nu werkzaam bij the Bakery Institute. Onder de bezielende leiding van topbakkers van de Bakery Institute op de Westzijde in Zaandam, proberen wij u hiermee kennis te laten maken wat wijn en brood met elkaar doet.

Het programma duurt ongeveer een uur. Men kan in twee rondes instappen. De eerste ronde start om 14.30 uur en om 15:00 start de 2e groep. Na de proeverij is er nog gelegenheid wat na te proeven van de restanten spijs en wijn. Van een klein gedeelte van de wijnen zijn enkele flessen te koop. En u kan in de winkel van de Bakery Institute ook nog diverse vers gemaakt brood & banket kopen.

Wat                           : Proeverij Wijn & Brood

wijn en spijs 2

1 Response to 08nov14 | Wijn & Brood

  1. Weer een mooie en voor zover wij weten nog nooit georganiseerde proeverij Wijn & Brood.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s